woensdag 29 januari 2014

Opnieuw GUCCI in de kringloop

Hoi lieve allemaal. Hoe gaat het met jullie? Ik weet dat ik even uit het vizier ben geweest. Helaas heb ik nog steeds veel buikpijn en lukt het me (nog) niet om dit allemaal op te pakken. Maar na een bezoekje aan een kringloopwinkel was ik weer zo enthousiast dat ik het toch eventjes moest delen met jullie. De foto is niet super, want het was al te donker, maar hier is ie dan:


Taddaaa! Opnieuw GUCCI in de kringloop, jawel. Wat heb ik ervoor betaald? 1,50.
Hoe is het mogelijk. Happy me!

Laat je niet misleiden door kringlopen vol met troep. Tussen of onder de lelijke dingen liggen soms echt waardevolle of mooie spullen. Dat is nou vaak net het probleem, doordat er veel troep ligt heb je ook de neiging om veel over te slaan. Of je kijkt geen eens in een doos omdat er iets bovenop ligt wat je totaal niet aanspreekt. Mijn GUCCI pumps (dit artikel: klik) vond ik ook in een zeer rommelige kringloopwinkel. De vondst van vandaag was in een kringloop, redelijk ver van mijn huis. Één overeenkomst met mijn vorige vondst: ik moest weer flink m'n best doen om te zoeken. In de kringloop stonden onder andere allemaal bakken, manden en kartonnen dozen. Volgeladen met riemen, kleine tassen, gewone tassen en andere troep. Ik heb soms letterlijk dozen met tasjes omgekeerd en weer teruggestopt in de kast. Ondanks dat er bijvoorbeeld een beschimmelde tas bovenop ligt, kijk ik toch altijd even verder. Ja het is soms vies, maar je weet niet wat eronder ligt. Zoals hier opnieuw het geval was. Gewoon goed je handen wassen erna en je vondsten goed reinigen. Natuurlijk kom je ook veel neppe dingen tegen. Hou daar goed rekening mee. Vooral Chanel is natuurlijk heel makkelijk te faken. Dan gaat je hart bij een goede namaak sneller kloppen en blijkt het niets te zijn. Als je er niet zeker van bent let dan in ieder geval op de belangrijke details. Echtheidsnummers, logo's, materialen, stiksels, eventuele verpakkingen etc. etc. Als je een mobiel met internet hebt neem deze dan mee, dan kun je bij twijfel eventueel google raadplegen. Het grappige vond ik dat mijn nieuwe pareltje al geprijsd was (zelfs twee keer), dus ik wist heel zeker dat het mee naar huis ging. Bij mijn pumps, die niet geprijsd waren, was ik bang dat ze het door zouden hebben. Maar bij deze vondst ging het dus erg makkelijk. En de man achter de kassa was ook nog eens blij, want ik nam 4 dingen mee naar huis. Wist hij veel. En wat ben ik er weer blij mee!! 1,50 Mensen, ideaal toch? Toevallig dat mijn pumps dezelfde prijs hadden. Ik vond trouwens ook een riem van D&G. Helaas vond ik dat de riem teveel gedragen was. Het leer was niet helemaal mooi meer, dus ik liet hem liggen. Maar dat geeft wel aan dat er soms echt hele leuke merken liggen! Voor nu ga ik weer even liggen. Ik hoop echt dat het beter mag gaan met me. Dit was namelijk niet het enige mooie item dat ik vond. En hopelijk ook niet de laatste! Maar ik zou het allemaal zo graag willen laten zien.. Het was misschien niet het meest charmante artikel, maar je kan er misschien wel iets mee. En onthoud goed: Laat je niet weerhouden door troep! Wie weet tot snel, wie weet tot heel veel later. Ik bekijk het per dag. Leuk dat je er weer even bij was.

Wat vind jij van mijn vondst? En heb jij recent nog iets moois gescoord?





23 opmerkingen:

  1. Ik heb ook al heel wat schatten gevonden in de kringloop. Mijn twee recentste vondsten waren een blazer van Jil Sander en een hemd van Céline! Heel blij mee

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk is dat hè, de meeste mensen denken dat zulk soort vondsten er niet te vinden zijn, maar wel dus;) Liefs

      Verwijderen
  2. Geweldig! Onze kringloop winkel is van de Dorcas organisatie(christelijke organisatie waar de opbrengst van de spullen naar oost-europa en afrika gaat). De meeste mooie spullen worden dan als ze herkent worden apart verkocht en niet in de winkel. Hopelijk vind ik ook een keer zo'n pareltje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben bekend met Dorcas en snap ook dat het dan veel moeilijker is om zoiets te vinden. Dorcas is vaak ook redelijk duur, omdat het voor een goed doel is. Misschien eens een andere kringloop proberen;) Het liefst met een eigenaar die geen verstand heeft van merken haha.

      Verwijderen
  3. Wowie super gaaf !! En beterschap:(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt heel leuk dat je dit hebt gevonden!! :D Echt geweldig! ^^
    Ik ben al heel lang niet meer bij de kringloopwinkel geweest, maar het begint nu wel weer te kriebelen! Is ook erg mooi weer vandaag voor een fietstochtje, dus misschien ga ik vanmiddag wel eventjes ^^
    Hoop dat je je snel beter voelt!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is hier ook mooi weer, lekker zonnig, voelt het ineens veel minder koud aan! Als je gaat hoop ik dat je iets moois kunt scoren, have fan! En merci voor de beterschap:)

      Verwijderen
  5. Wauw! Ik ga zelf best vaak naar de kringwinkel, maar ik ben nog nooit zoiets tegengekomen!

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij vind altijd van die leuke dingen, haha!! Maar inderdaad het is echt een kwestie van heeeel goed zoeken tussen alle rommeltjes! :) Ik hoop echt dat het snel beter met je gaat, nog een keer heel veel beterschap XXX :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaloers, je tweede vondst van Gucci al..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, goede vondst! Nu ben ik stiekem toch wel een beetje jaloers! ;) Ik hoop echt dat je je snel weer beter gaat voelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo leuk zo te slagen! Wat een goede vondst zo, echt tof. :) Ik vind het ook heerlijk naar de kringloop te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk zeg! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw lekker bezig, je collectie designermerken breidt zich snel uit zo haha!
    Persoonlijk niet helemaal mijn smaak maar wel echt supertof om zoiets moois voor zo'n prijsje te vinden :)
    Leuk om weer eens wat te lezen. Hopelijk gaat het weer snel beter, beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja het gaat lekker, ik heb nog meer liggen hier inmiddels;) Echt geen flauw idee hoe het komt, zo vind je maanden niks en zo kom je thuis met allemaal spulletjes. Ik snap je wat betreft de stijl, GUCCI heeft sowieso een hele uitgesproken stijl. De printjes zijn vaak ook erg aanwezig. Maar goed al hou je hem niet kun je hem altijd nog doorverkopen;) Thanks, het gaat nog niet zo lekker, lig nu ook weer in mn bedje.

      Verwijderen
  12. Wauw! Ik ben zelf nog nooit dit soort dingen tegengekomen.

    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award: http://www.moniquevring.com/liebster-award/

    BeantwoordenVerwijderen
  13. AHh wat hou ik toch van de kringloop <3

    BeantwoordenVerwijderen