donderdag 10 oktober 2013

Zie jij wat ik zie?Leuk dat je dit leest!                                                                                                       
Dit is mijn allereerste artikeltje op www.watdeeltlisa.blogspot.com

Hoe kun je beter beginnen dan jezelf voor te stellen? Als je iemand ontmoet en elkaar de hand schudt zeg je vaak je naam, toch? Laat ik heel simpel beginnen met mijn naam, namelijk: Lisa. Zo dat is dat, je weet nu mijn naam, maar dan? Lekker saai zeg! Om er toch een creatieve draai aan te geven ging ik proberen iets creatiefs van mijn naam te maken. Zelf had ik een keer in een studieboek een Engels woord gezien (Liar) waarbij ze lieten zien dat het naast een woord ook een mannetje kon zijn. Dat wilde ik ook! De L en de i waren hetzelfde, dus dat was geen probleem. Maar blijft het een mannetje als je ‘ar’ veranderd in ‘sa’? Ik probeerde het uit en hier is het resultaat:


Lisa


Horizontaal gezien is het gewoon mijn naam, ik zie jullie hoofden in gedachte al scheef gaan om dit te kunnen zien. Verticaal is het een soort van mannetje. Ondanks dat het mannetje veel abstracter is geworden en je een klein beetje fantasie nodig hebt om er daadwerkelijk een mannetje in te zien is het grappig om te proberen. Zo zie je maar weer dat inspiratie overal te vinden is, zelfs in een saai studieboek! Dit was mijn kladversie, wie weet maak ik ooit een nettere variant. Vond je het leuk om te zien en wil je meer Lisa? Hou dan mijn blog in de gaten. Graag neem ik je mee op een virtuele creatieve reis!


Zie jij mijn naam en het mannetje erin terug? En wat is jouw naam?

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk eerste berichtje! Ben benieuwd naar volgende berichtjes. Veel succes ;) Ik ga je volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga zo door. Je moet hier echt verder in gaan. Volgens mij zijn er steeds meer mensen die voor een klein bedrag graag advies willen om met "kringloop"spullen hun huis in te richten. Groetjes Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel Hilde! Ik hoop mensen te kunnen inspireren.

    BeantwoordenVerwijderen