woensdag 27 november 2013

Shoplog kringloopwinkel

Voor mijn DIY's ga ik meestal naar de kringloopwinkel. Hier haal ik vaak materialen en ik vind er vaak inspiratie. Ik kan alvast verklappen dat er weer leuke DIY's aankomen. Ik kom vaak niet alleen met materialen en ideeën thuis. Vandaar deze shoplog. De vorige keer liet ik jullie onder andere mijn echte tweedehands GUCCI pumps zien (Hier). Daarnaast kocht ik ook sfeervolle kaarsenhouders en een lampje in de kringloop, die konden jullie ook alvast zien (Hier). Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd scoorde? Klik dan even verder.




Allereerst vond ik deze sjaal. Ik heb aardig wat sjaals, maar deze vond ik bijzonder genoeg om toe te voegen aan m'n collectie:


Natuurlijk gaat hij eerst in de wasmachine. Ik vond het printje erg leuk. Heeft iemand enig idee hoe je zo'n soort printje noemt? Wat ik ook leuk vond is dat beide kanten even mooi zijn. Je kunt dus kiezen welke kant je mooier vind: wit met donkerblauw of juist donkerblauw met wit.

Ook kijk ik altijd bij de tassen. Zo zijn kleine tasjes altijd handig voor make-up. Bij mij gaan de ritsen nog wel eens kapot, bij jullie ook? Ik was eigenlijk wel toe aan een nieuw make-up tasje, maar ik had niet verwacht een leuke te vinden in de kringloopwinkel. Echter vond ik deze van het merk Bvlgari:


Het is eigenlijk gewoon een toilettas. Waarschijnlijk is het een onderdeel van een giftset geweest. Misschien zat er oorspronkelijk een luxe parfum van Bvlgari in. Na een grondige reiniging gaat er wat make-up in en verdwijnt hij in één van mijn tassen.

Tussen al het aardewerk spotte ik deze leuke kommetjes:


Ze zijn handgemaakt en komen uit Spanje. Een mevrouw die daar werkte haalde ze net uit de originele verpakking. Ze zijn dus nieuw! Ik vind ze echt heel erg leuk.

Toen ik een paar dagen later opnieuw naar de kringloop ging viel mijn oog direct op deze ketting. Misschien dat ik hem nog geen eens bij een outfit draag, maar gewoon ergens aan ophang.


Ook bezocht ik Het Goed. Daar kocht ik dit zakhorloge. Hij doet het ook nog! De voorkant is volledig goudkleurig, maar de achterkant daarentegen neigt meer naar het zilver vind ik.



Sjaal: 0,50
Bvlgari toiletttas: 0,25
Kommetjes: 1,00
Vintage ketting: 2,00
Zakhorloge: 3,25

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

13 opmerkingen:

  1. Wat superleuk dat je dat allemaal bij de kringloop hebt gevonden, nu heb ik ook weer helemaal zin om een kijkje te nemen in de kringloopwinkel :) Ik vind af en toe ook hele mooie dinegetjes daar! Het zakhorloge vind ik trouwens zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt weer superleuke spulletjes geshop! Ik ben erg benieuwd naar je DIY!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wow je hebt echt talent om leuke dingetjes te halen uit de kringloop!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die ketting is erg mooi ja, goede vondst!
    En gaaf dat je zo'n mooi zakhorloge hebt gevonden, vooral als 'ie het ook nog doet! De achterkant lijkt inderdaad zilver, maar het lijkt ook alsof dat verkleurd is of niet?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee het hoort zo, heb hem opgezocht op internet;) Maar dat maakt hem wel apart

      Verwijderen
  5. Prachtige aankoopjes! Ik vind vooral die sjaal en die ketting heel erg mooi! Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind al je aankoopjes echt heeel leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke aankoopjes! Stuk voor stuk speciaal haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke dingen! Ik snuffel ook graag bij kringloopwinkels


    P.s. ik volg je op Bloglovin' ,volg je me terug? Thnx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke dingen! En zeker voor die prijs x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie dingetjes en OH MYN GOD wat goedkoop! Bij ons is de kringloop lang zo goedkoop niet :(

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje wat bezoek jij goede kringloop winkels!

    BeantwoordenVerwijderen