dinsdag 19 november 2013

Shoplog: sfeervolle lichtjes in het donker # low budget

Ik kocht recentelijk een paar leuke sfeermakers. 's Avonds als het donker begint te worden geniet ik er erg van. Graag laat ik wat sfeerimpressies zien.



Allereerst vond ik in een kringloopwinkel dit lampje:


Toen ik in de winkel de stekker in het stopcontact stopte dacht ik: "wow, jij mag er zijn"
Het prijsje was echt bizar goedkoop: 1 euro. Wat koop je tegenwoordig nog voor 1 euro?

Op zoek naar andere sfeermakers vond ik deze kaarsenhouder. Oorspronkelijk van Riverdale. Dit merk staat bekend om prachtige woonaccessoires. Als je redelijk wat geld wilt uitgeven voor je interieur is Riverdale zeker een aanrader! Mocht je een minder groot budget hebben, niet getreurd, je komt het merk ook tweedehands tegen. Deze was 0,50 cent.


Deze vond ik ook erg leuk. Het patroontje is echt iets voor mij. Hij werpt leuke schaduwen op de muur. Mocht je ook zoiets willen kies dan kaarsenhouders uit met een opengewerkt patroon. Voor 1 euro belandde ook deze in mijn mandje.


Deze drie kleintjes zijn van de Action. Die heb ik al even. Ze zitten meestal in een lantaarn, waar ze oorspronkelijk in horen te zitten. Maar zo met twee andere kaarsenhouders erbij zijn ze los ook erg leuk. Ik weet niet of de lantaarns nog te koop zijn bij de action. Mochten ze nog te koop zijn, ze kosten 8,95 en dan heb je er dus een mooie grote lantaarn bij. Je hebt de keuze tussen bruin of wit.


Hoe leuk is dat? Super goedkoop, maar echt heel sfeervol. Het geeft zo'n leuk sfeertje in de woonkamer. Ik vind de varianten uit de kringloop stiekem leuker. Puur omdat het vaak net iets unieker is of niet meer te krijgen is. En als mensen er een complimentje over geven dan is het nog leuker. "Psst, komt gewoon uit de kringloop, niet zeggen hoor".  Niet dat ik er geheimzinnig over doe als mensen ernaar vragen. Maar als ik in m'n hoofd terugdenk aan de prijsjes dan moet ik wel een beetje gniffelen. Vooral het lampje is een dagelijkse favoriet! Wat vinden jullie van deze sfeerimpressies?

13 opmerkingen:

  1. Leuk geshopt! Ik hou ook wel van lichtjes! Mooie foto's ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd leuk! mooi gedaan
    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel gezellig uit! Fijn dat je het voor zo'n laag prijsje hebt kunnen krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey wat grappig ik zat net op jou blog en jij op de mijne haha! Gezelligheid alom:)

      Verwijderen
  4. Wat een leuke items heb je gekocht! Ik moet echt vaker naar de kringloop! Misschien kan ik ook van die mooie Gucci's scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh ik ben echt jaloers op die ene die van die mooie patroontjes op de muur schijnt. Zo eentje wil ik super graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat laatste setje vind ik geweldig! Zo leuk al die lichtjes. Ik ben ook dol op Riverdale maar is normaal gesproken inderdaad veel te duur. Lang leve kringloopkoopjes! :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohh wauw ziet er super leuk uit! Ik heb weer nieuwe inspiratie voor mijn huisje hihi. Ik vind je blog erg leuk, ik volg je nu.
    liefs,
    rosannevandierenn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er erg gezellig uit! Ik hou er ook wel van, zeker die kaarsenhoudertjes! Helaas maar waar heb ik wel gewoon de volle pond Riverdale prijzen... ik ga toch maar eens een keer naar een kringloopwinkel in de buurt..

    BeantwoordenVerwijderen