vrijdag 29 november 2013

Van kaarsenhouder naar lipstickhouder

Vandaag nog even geen DIY, maar wel inspiratie. Ik kan me voorstellen dat je bepaalde make-up producten gewoon binnen handbereik wilt hebben. Bijvoorbeeld een favoriete lipstick die standaard op je plankje boven je wasbak staat. Misschien heb je ook wel een product met een hele mooie verpakking en vind je het leuk dat deze hierdoor nog meer opvalt. Of vind je het leuk als decoratie. Ik denk dat deze manier van showen ook erg leuk is wanneer je bijvoorbeeld make-up producten moet fotograferen voor je blog. Klik voor andere mogelijkheden even verder.



In de kringloopwinkel zag ik deze leuke houdertjes. Voor 0.20 cent per stuk gingen ze mee. De kaarsenhouders hebben door mijn idee inmiddels wel een andere functie gekregen. Normaal gesproken doe je er dus lange dunne kaarsen in, maar waarom geen lipgloss? Met make-up erin ziet het er zo uit:



Zoals je op de foto kunt zien draaide ik ze ook eens om. Dan krijg je wat meer ruimte en kunnen er ook grotere nagellak potjes op staan. Op z'n kop passen er nog best veel dingen op. (Bijvoorbeeld 4 lipglossjes en misschien nog wel meer, afhankelijk van het formaat) Het leuke van deze kaarsenhouders vind ik vooral de vorm. Het lijkt op een soort van bloem die openklapt. Ook past de kleur goed bij de meeste make-up. Ik vond deze kaarsenhouders het handigst, vooral omdat ze weinig ruimte innemen. Er zijn natuurlijk ontelbaar veel kaarsenhouders te koop, dit is slechts een voorbeeld.

Wat vind jij van dit idee?


11 opmerkingen: