woensdag 25 december 2013

Kerst!

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor de vele lieve reacties die ik op mijn blog en/of de mail heb mogen ontvangen. Dat doet mij echt heel goed. Leuk dat ik er weer nieuwe volgers bij heb. Welkom! 
Zelf zet ik mijn blog rond de kerstdagen even op een wat lager pitje. Bijna iedereen is tenslotte bezig met familie, vrienden, cadeautjes, lekker eten, vakantie, etc. etc. Kortom iedereen is bezig met een witte eh regenachtige kerst. Ik wil iedereen hele fijne feestdagen toewensen. Op vele blogs kwamen er al leuke kerstplannen voorbij, dus dat moet helemaal goed komen! 

Ik ga niet hele speciale dingen doen met kerst. Gewoon lekker eten en spelletjes met elkaar doen. Of we kijken een filmpje. Heb ook begrepen dat er gitaren worden meegebracht, dus dat wordt lekker spelen met elkaar. Mijn dwarsfluit is inmiddels uit de kast gehaald en het viel mij ontzettend mee. Ik kreeg er zelfs nog geluid uit joh. Mocht je leuke liedjes weten voor een gitaar of een dwarsfluit laat het me dan vooral weten! Zul je net zien dat ik na de kerst All I want for christmas van Mariah Carey kan spelen. Nou ja, voor volgend jaar alvast dan, beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen;) Als je het leuk vind om te vertellen wat jij gaat doen aankomende dagen zet het dan gerust neer bij de comments.


Mocht je om wat voor redenen dan ook opzien tegen de kerstdagen, hoop ik alsnog dat je de dagen fijn door mag komen. Ik weet dat kerst niet voor iedereen even leuk is, maar weet dat je niet alleen bent.

Thuis geven wij geen cadeautjes aan elkaar met kerst, maar de lieve reacties van jullie waren alvast een groot cadeau. Nogmaals bedankt! Na de kerst zullen jullie mij weer zien verschijnen op mijn blog denk ik. Merry Christmas en tot horens of tot ziens.

Heel veel liefs,

Lisa

Wat zijn jou plannen?

16 opmerkingen:

 1. Fijne feestdagen! Wij gaan naar familie, samen cadeautjes uitpakken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wat je krijgt:) Veel plezier alvast!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel, jij ook en ik zie je waarschijnlijk in het nieuwe jaar:)!

   Verwijderen
 3. Hele fijne kerstdagen Lisa! Ik ga straks naar opa, om kerst met de hele familie te vieren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van hetzelfde! Lekker met de fam bij elkaar dus, geniet ervan :)

   Verwijderen
 4. Fijne Kerst! Wij geven met Kerstmis ook geen cadeautjes aan elkaar en ik ben blij dat ik niet de enige ben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kerst draait niet om cadeautjes toch:) Leuke bijkomstigheid, maar niet noodzakelijk;)

   Verwijderen
 5. Hele fijne feestdagen gewenst!

  Neem trouwens eens een kijkje op mijn blog, daar vind je een hele leuke winactie voor Kerst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijne feestdagen! En bedankt voor de uitnodiging:)

   Verwijderen
 6. Jij ook hele mooie dagen gewenst! Ik doe lekker rustig aan deze kerst en ben van plan veel tiramisu te gaan eten ;) ik heb namelijk een hele grote ovenschaal vol gemaakt, maar wel zonder alcohol, want dat drink ik niet :) Ik hoop dat je een fijne kerst hebt/hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is super lekker hmm! Tiramusu:) Ik kan het nu alleen echt niet meer zien, want ik zit bomvol met eten haha! Hoop dat jij ook fijne dagen hebt/hebt gehad

   Verwijderen
 7. Fijne feestdagen, lief zo een bedankje :)! Ik ben jarig met kerst dus is altijd extra gezellig. Liefs, Savannah
  PS: doe je mee met mijn winactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen